De DSB denkt met u mee ( of toch niet? )

Net heerlijk terug van een geweldige vakantie, zoals altijd veels te kort. Ik was door mijn e-mails aan het heen struinen toen ik een mailtje tegenkwam namens de DSB bank.

Update : 15-07-2009 19:45, zie onderaan.

Korte samenvatting. Een marketingbureau, zogezegd namens de DSB bank, wil graag met deze blog “samenwerken”.  Lees : “Ze willen dat ik een advertorial schrijf alsof IK/WIJ ontzettend tevreden zijn over de DSB bank, hier zou een vergoeding van 85 euro tegen overstaan..”

 De Email

dsb

Hmmm

Ok, volgens deze meneer is de integriteit van deze website maar liefst 85 euro waard! Ik voel mij vereerd! 85 hele euro’s om de integriteit en onafhankelijkheid overboord te gooien!

Daarnaast, wat is dit een ontzettend lage manier om met keyword bij Google hoger in de rankings terecht te komen. Hierbij de mededeling, HIER DOEN WIJ NIET AAN MEE! Dit heb ik inmiddels via e-mail laten weten.

WOW! Wat zijn we in marketingland inmiddels diep gezakt zeg. Hierover heb ik ook contact opgenomen met de DSB Bank zelf.

Update, 13-07-2009 19:50

Ik heb nog geen antwoord gekregen van de DSB, wat mij wel opvalt is het grote aantal bezoekers die, volgens de statistieken, van het DSB kantoor  op de site terecht komen.  Kies bij Onestat voor “Bezoeken” en daarna voor “Laatste bezoekers”.

Update, 15-07-2009 12:00

Ik heb inmiddels een reactie gehad van de DSB Bank. “Het blijkt dat dit initiatief niet afgestemd is met het hoofdkantoor, maar een actie is geweest van het marketingbureau. DSB Bank betreurt deze actie“.

en ook:

Wij verzoeken u vriendelijk nota te nemen van het feit dat de bewuste e-mail nooit verzonden had mogen worden. Mocht u er nog vragen over hebben dan kunt u uiteraard contact opnemen met ons.”

Een zeer nette en correcte reactie wat mij betreft. Alleen had die e-mail nooit verstuurd mogen worden!