Schilderwerk

Vorig jaar zijn onze kozijnen vervangen. Die kozijnen, uiteraard in de grondverf, moesten ongeveer een jaar “verweren” zodat de verf goed zou pakken. We zijn nu een jaar verder en belofte maakt spreekwoordelijk schuld. Ons hele huis wordt op dit moment geschilderd. Daar komen helaas wel wat minder leuke dingen aan het licht.

Dorpels

Zowel de dorpel bij de voordeur en achterdeur zijn beide rot en moeten worden vervangen. Dat gaan we zelf op korte termijn doen.

Eindlatten dakkenpannen

Aan de voorkant van het huis zijn de eindlatten van de dakpannen helaas ook vergaan. Die moeten dus ook vervangen worden. Alleen dat wordt een klein probleem. Aan de westkant gaat het nog wel lukken; Daar kan ik de eindpannen er zo afhalen. Alleen aan de oostkant zitten daar zonnepanelen. Die zitten vast op rails die op hun beurt weer vast zitten met haken die over de dakpannen heen zitten. En dus ook over die eindpan.

Dat wordt dus stukken minder 🙁

Foto’s volgen zodra het wat mooier weer wordt.

 

 

1 Reactie

  1. Rick

    In het kader van onderhoud, heb je met je warmtecamera de zonnepanelen al eens gecontroleerd op hotspots? Of de meterkast groep als de zonnepanelen maximaal staan te produceren?

Geen reacties toegestaan.