Airconditioning, Bestair

We zijn nog steeds bezig met offertes vergelijken waarbij vandaag Bestair uit Alkmaar langs kwam voor het inmeten en bespreken van de mogelijkheden. Wat ik erg netjes vond is dat ze rond rijden met een bestelbusje waarin achterin de binnenunits van de verschillende merken hangen. Dat zegt heel veel meer dan een brochure of online een PDF bekijken.

Na een rondje door het huis en het inmeten begon de vertegenwoordiger een formulier te vullen om de offerteprijs te kunnen berekenen. Hij vroeg nog wat ik ongeveer verwachtte aan prijs waarbij ik eerlijk aan gaf dat het hoe dan ook een prijzige installatie zou worden. Bij navraag om een cijfer gaf ik aan dat het meer dan 6000 euro zou zijn. En toen kwam de klapper waardoor ik even stil viel. Bestair rekent, volgens dit formulier, ruim 13500,- euro voor deze installatie. WOW!

Dat heb ik ook eerlijk aangegeven dat ik andere offertes heb die vergelijkbaar zijn maar op een fractie ( 50% ) uit komen van deze offerte.

Ik hoef niet het onderste uit de kan wat betreft een offerte maar meer dan het dubbele rekenen dan de eerst volgende offerte is toch wel aardig bizar.

Bestair gaat hem niet worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.