Airconditioning / Installatie

Afgelopen vrijdag was het dan zo ver. Om 8 uur ’s ochtends stonden de mannen van uw-airco.nl en van de betonboorder voor de deur om te beginnen met de installatie.

Hierbij de foto’s!

Gaten

In totaal zijn er 5 gaten van verschillende diameters geboord. De grootste heeft een diameter van 100mm door de voorgevel heen. Dat levert dit soort mooie plaatjes op.

Dit is het grote gat door de voorgevel heen. Mooi uit gemeten want dit gat komt precies uit boven de latten van het verlaagde plafond in het toilet.

En de drie gaten die in de woonkamer uit komen. Twee in de tussenmuur naar de gang en een grote van 80mm in het plafond naar de slaapkamer toe.

De installatie

 

Om 17:00 was de installatie voltooid en is het hele systeem getest.

 

2 Reacties

  1. Tom

    Gebruiken jullie de elga ace niet om te koelen? Wij zijn aan het kijken naar verduurzaming en overwegen een hybride warmtepomp met de gedachte/wens dat deze ook kan koelen.

  2. Martin Kleinman (Auteur bericht)

    L/W warmtepomp en koelen gaat slechts heel beperkt. Wij kregen condens op onze vloerverdeler en op een gegeven ogenblik zelfs condens op de vloer en dat was verre van comfortabel.

    En koelen op de 1e verdieping met een L/W warmtepomp met radiatoren werkt helemaal niet. Dus vandaar dat wij ook een L/L warmtepomp annex airconditioning hebben laten installeren.

Geen reacties toegestaan.