Berichten over de volkstuin?

Wij hebben sinds een jaar een volkstuin. Eerst een tuin van 150m2 die snel doorgroeide naar 300m2. Intussen hebben we er zelfs nog twee tuinen bij gekregen en zitten we op maar liefst 600m2 aan volkstuin.

Zijn er mensen die interesse hebben in onze belevenissen op onze volkstuin hier of eventueel op een aparte blog bijvoorbeeld familie-kleinman.nl/volkstuin?

Laat het weten!

7 Reacties

 1. Gert

  Altijd interessant! We hebben zelf genoeg aan een 400m2, elk jaar is er weer iets nieuws te beleven. Misschien zijn er wel zaden, knolletjes of bolletjes te ruilen. Qua aardappels ben ik na enkele jaren uitgekomen op Prior (vroeg) Roseval (heerlijk om te bakken) Texla (beste om te koken) Sarpo Mira (beste frietjes) Allen behalve Roseval hebben een hele goede opbrengst en zijn behoorlijk ongevoelig voor phytoftera.

 2. Marnix

  Kan er een paar 100m2 zonnepanelen in die tuin, heb je je eigen postcoderoos.

 3. Ivo

  Ik zou het leuk vinden om te lezen, hier of via een ander blog. Wij hebben zelf sinds 3 jaar een volkstuin van bijna 300 m2. Ik ben benieuwd naar jouw ervaringen, zeker als je zo snel al bent uitgebreid naar 600 m2!

 4. Gerard

  ja, leuk!

 5. Sebastian

  Zeker leuk! Zelf ook een volkstuinder. Heerlijke groenten en fruit, en goed voor de beweging….

 6. Jan

  Je zal nog van een koude kermis thuiskomen m.b.t. die volkstuin. Het kost zoveel tijd en energie dat kosten/baten niet tegen elkaar opwegen. Als je geen werk hebt en geen druk gezinsleven is het te doen.

 7. Martin Kleinman

  Wij hebben intussen al een klein jaar ( 18 september 2016 ) een volkstuin. Bevalt tot nu toe prima 🙂

Geen reacties toegestaan.