Schuttingen vervangen

Een kleine maand geleden kwamen wij er achter dat de buxusmot zich had genesteld in de haag die wij voor hadden staan, tussen ons en de buren in. De haag was intussen dermate lelijk dat er eigenlijk geen heil meer was in het proberen te redden.

Daarom besloten om de schutting te vervangen, de buurman wilde graag in zijn geheel een nieuwe schutting en de andere buurman wilde ook meedoen aan de voorzijde. Aan de achterzijde wilde de buurman ook graag een nieuwe schutting en het kleine stukje bij ons was ook niet best meer.

Afgelopen maandag begonnen met de schutting aan de voorkant en een paar uurtjes geleden waren wij ook achter helemaal klaar.

Het resultaat mag er wezen!

De schutting is in dezelfde stijl doorgezet als het deel wat wij al hadden staan. Zoals op de foto is te zien heb ik stiekem al een paar zuilboompjes tegen de schutting aan gezet πŸ™‚

En de achterkant! Het was eerst niet de bedoeling om ook planken te schroeven op de schuur. Met wat resthout bekeken hoe dit zou staan en meteen maar besloten om dit volledig door te zetten!

Ger de Boer, van totaalingericht.nl bedankt!!!!